oppo - най-тънкият смартфон в света

Това ли е най-тънкият смартфон в света?!

04 януари 2020

Китайският бранд Oppo загатна, че съвсем скоро вероятно ще е новият притежател на .. най-тънкия смартфон в света. Компанията и до момента има традиция да създава подобни устройва, но новия смартфон Reno3 Pro 5G действително се очаква да е специален.

С дебелина само 7,7 мм, без да включва обектива, той „може да е най-тънкият двубандов 5G телефон в своя ценови сегмент“, ако се вярва на думите на вицепрезидента Брайън Шен. Телефонът има извит стъклен екран отпред и отзад, като почти няма рамки отгоре и отстрани.

oppo - най-тънкият смартфон в света

Устройство, което е толкова тънко, няма вероятност да има изскачаща камера (също известна функция на Oppo), но вероятно ще е удобно изрязано от лявата страна, което означава, че може да има ъглова камера в отвор, като тази при Samsung Galaxy S10. Може да има и по-базова настройка на задната камера, отколкото сме свикнали да виждаме на последните телефони.

Въпреки че това устройство може да е доста желано, тъй като се очертава като привлекателен и наистина джобен телефон, то няма вероятност то да пристигне в САЩ. Все пак, може да се появи при европейски оператори (примерно в България), разкриват от Hicomm. Все още обаче няма данни за цените или наличността.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)