Снимка: Android Community

Това ли ще е Samsung Galaxy S9?

27 октомври 2017

По-малко от половин година преди премиерата на новия Samsung Galaxy S9, която се очаква в края на февруари 2018 година, ето и някои от основните детайли около смартфона. Със сигурност вече се знае, че моделът ще стъпва на базата на новия чип Snapdragon 845, като за определени пазари ще се предлага вариант с нов 8-ядрен Exynos процесор, произведен по 10-нанометров технологичен процес. Потвърдено е и, че ще бъде водоустойчив и ще разполага с изкуствен интелект.

Снимка: Android Community

Снимка: Android Community

Според някои слухове, сензорът за пръстови отпечатъци няма да е интегриран в екрана, а ще е разположен на задния панел. Други обаче твърдят, че това няма да е така, а устройството ще има и система за лицево разпознаване. Освен това е сигурно, че Galaxy S9 ще бъде с безрамков AMOLED дисплей, като според слуховете версията S9+ ще бъде с предна страна почти 100% заета от екрана, докато S9 ще се доближава като дизайн до сегашния S8. Предполага се, че смартфонът ще бъде с 4GB RAM памет, а не с 6GB, както се считаше досега.

Снимка: Android Community

Снимка: Android Community

Повечето анализатори говорят, че Samsung ще предложи някои модули за своите нови флагмани, което ще е значителна новост за устройството и ще са сходни с Moto Mods. Единодушие има и по друг въпрос – Samsung Galaxy S9+ ще бъде с двойна камера. Смартфонът ще започне да се предлага по магазините през март 2018 година, а началната цена ще бъде около 1200 лева.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)