1c

Томов нападна Манджуков и Инджов: Те са гробокопачите на ЦСКА!

23 октомври 2015

Бившият собственик на ЦСКА Александър Томов обвини Петър Манджуков и Юлиян Инджов за фалита на 31-кратния шампион на България, съобщава sportal.bg. Според Томов наследниците му на „Армията“ умишлено не са платити сумите, касаещи получаването на лиценз. „Манджуков и Инджов са гробокопачите на ЦСКА“, отсече в студиото на bTV доскорошният „армейски“ бос, който припомни, че по негово време рекордьорът по титли у нас е бил лидер в елита, а сега е във „В“ група.

„Когато някой поеме ангажимент, а след това не го изпълни, постъпката му е пошла. Така направиха Манджуков и Инджов. Първо ми казаха, че „днес плащаме за лиценза“, а след две седмици заявиха, че ще има ново дружество. Голяма лъжа. Те поеха публичен ангажимент, който не изпълниха. Ангажимент не само към нас, ръководството на клуба, но и към всички фенове на ЦСКА. Става дума за не чак толкова голяма сума – 800 хил. лева. Ако бяха казали, че не са в състояние да съберат парите, щяхме да седнем всички акционери заедно и да решим този проблем. Знаех ли предварително какво ще се случи, нямаше да го допусна“, заяви Томов.

„Това, което направиха двамата господа, е убийство. Сценарият, че е възможно да закриеш старото дружество и да започнеш на чисто в „А“ група, не им се получи. Манджуков каза, че най-добрият вариант е да се фалира ЦСКА. Голяма измама!“, недоволстваше в телевизионния ефир бившият собственик на ЦСКА.

„Тежко ми е, защото има 8-годишен процес срещу мен. Водят се дела, но аз ги печеля. Аз съм безкрайно точен и почтен човек. Гарантирам, че от ЦСКА и Кремиковци не е изчезнала нито една стотинка. В основата на всичко е Георги Първанов, който иска да навреди не на ЦСКА, а на мен“, допълни още Томов, който категорично отхвърли възможността да се завърне в „Борисовата градина“.

снимка: infonews.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)