5e_y5jq72

Том Ханкс на премиера на хитовия ”Ад” във Флоренция

10 октомври 2016

Световната премиера на филма „Ад“ по едноименния роман на Дан Браун се състоя във Флоренция. Съвсем  логично при това, защото именно в люлката на Ренесанса се развива и основната част от действието на лентата.
Том Ханкс за трети път облича характерното сако от туид, за да се превъплати в професора по символика Робърт Лангдън, пише АП.

5e_beowkb
Американският актьор премина по червения килим с жена си Рита Уилсън на премиерата в Операта на Флоренция. Специални гости бяха италианският премиер Матео Ренци и съпругата му Агнес Ландини.
В четвъртък в Залата на петстотинте в Палацо Векио Ханкс, режисьорът Рон Хауърд, Омар Си, Фелисити Джоунс, Ирфан Кан и писателят Дан Браун отговаряха на въпросите на десетки журналисти.

5e_lykv9p

„Невежеството е най-голямата опасност, пред която се е изправяло човечеството. Ако погледнете историята или прочетете книгите на Дан Браун, ще разберете, че светът доста често се намира на кръстопът. Хората просто трябва да се научат да живеят едни с други“ , каза шейсетгодишният носител на две награди „Оскар“.„Дан Браун се позовава на ада, описан от Данте, за да ни разкаже историята на ада, създаден на земята. Ние сами създаваме собствения си ад: проблемите с околната среда, подчиняването на хора… Ние сме създали ад за една друга част от човечеството“, допълни Том Ханкс.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)