Том Харди е неразпознаваем като Ал Капоне в нов филм

16 март 2019

Холивудският секссимвол Том Харди е неразпознаваем, плешив и с белези. Така актьорът се промени за новия си филм, в който влиза в образа на Ал Капоне. „Не мога да повярвам, че наистина е той“, коментира фен под снимката на британския актьор.

В момента той снима новия филм „Фонзо“, в който претворява един от най-големите гангстери на всички времена, легендарният Ал Капоне. Той толкова много се вживява в тази роля, че феновете не могат да го разпознаят.

Том Харди като Ал Капоне във Fonzi

Режисьорът Джош Транк сподели няколко сцени от снимките. Фотографиите бързо се разпространиха в социалните мрежи и повечето от феновете му не можеха да повярват, че това е той. Филмът разказва за късните години на Капоне, когато той излиза от затвора, страдайки от начална форма на деменция.

Харди наскоро призна, че във филма няма да изглежда като класическия Ал Капоне, но разбира се ще има трансформация.

„Няма драматично да се променям за Капоне, както го направих за ролята на Бейн в „Черният рицар“. Мисля, че тогава нанесох вреди на тялото си, особено чрез напълняването. Ако отново започна да пълнея, мисля, че ще се разпадна като кула от карти“, призна актьорът, цитиран от „Дарик“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)