София Хаджипантели - моделът с една вежда

Топмодел с… една вежда покорява модните върхове

24 март 2019

Разни хора, разни идеали. Едва ли можем да опишем по някакъв друг начин успеха на 22-годишната София Хаджипантели. На пръв поглед всичко в красавицата е наред – гъста руса коса, плътни устни, невероятни сини очи, в които да потънеш…

Но вдигнеш ли поглед нагоре и осъзнаваш, че не всичко е според общоприетите норми. София има гъсти и черни вежди, които никога в живота си не е променяла или подлагала на каквито и да е козметични промени, до степен, че те буквално са преляли в една.

София Хаджипантели - моделът с една вежда

И въпреки това кипърският модел не просто не страда от липса на ангажименти, а дори напротив – редица брандове я канят за свои фотосесии, а често може да бъде видяна и да дефилира на модния подиум. Самата тя твърди, че е предпочела да заложи на „различното“ и вместо да се срамува от вида си, да припечелва от него и явно е избрала вярното решение.

Има и профил в социалната мрежа Instagram, в който качва свои снимки и вярвате или не, я следват над 300 000 последователи. Е, както вече казахме, разни хора, разни идеали.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)