Framesi-2

Топ фризьорът Джовани Дамяни идва в България за финала на шоуто с марка FRAMESI-Glamour

16 февруари 2016

На 21 февруари в зала „Мусала“ на хотел „Хилтън“, от 15 часа ще се състои шоу-финалът на спектакъл, представящ марката FRAMESI-Glamour (професионални бои за коса). Специален гост на събитието е звездата на италианските коафьори-стилисти Джовани Дамяни. Почитателите на фризьорското изкуство ще имат възможността, докосвайки се до безграничния му талант, да се запознаят с последните модни тенденции в коса и прическа, стилизиране и колористика.

За Джовани Дамяни: 

Джовани Дамяни започва своята кариера на стилист работейки за международни фирми и израствайки до Майстор на изкуството. Неговата кариера включва “Мис Италия“, множество важни модни събития, както и създаването на прическите на известни модели. В допълнение, Джовани участва в създаването на телевизионния имидж на световно известни творци и артисти със свой собствен екип от стилисти. В хода на кариерата си той е работил с най-известните имена в италианската мода – Versace, D&G, Fendi, Gucci.

Джовани Дамяни е изключително креативна и ярка личност, което го превръща във водещ сътрудник в проекта ‘’Италиан стайл’’, като в продължение на няколко години е негов арт директор и позиционира ‘’Италиан Стайл ’’на няколко континента /Америка, Австралия, Северна Африка, Азия, Европа/.
През 2002г. Дамяни основава академията ‘’HairEvolution’’- проект който оказва силно професионално влияние върху голям брой салони в Италия. Днес ‘’HairEvolution’’е представена с академия в Тайван.

frizura2

Творческият екип на ‘’HairEvolution’’съзадава по две колeкции годишно, вдъхновени от международните тенденции, лансирани от модни икони като Dolche &Gabana, Armani, Dior както и от други известни и нови имена. В ролята си на Арт Директор на ‘’HairEvolution’’ Джовани Дамяни е един от водещите елитни Световни Посланици на модните подиуми.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)