sex

Топ 10 най-сексуални нации в света

17 декември 2015

Сексуална нация ли е България?! Ако извадим традиционните отговори от анкета по улиците на родните градове, отговорът едва ли би бил различен от „Да“. Решим ли обаче да се доверим на скорошно проучване, цитирано от в. „Дейли Експрес, излиза, че не влизаме дори в челната десятка по този параграф. А кои са народите по света, чиито представители отделят най-много време за забавления под завивките? Ето и отговорът.

10. Мексико – вярвате или не, но изследване от 2014 г. нареди Мексико сред държавите в света с един от най-високите проценти на сексуално задоволство. Тук припомняме, че още през 2008 година се наложи в страната да бъдат раздадени 700 000 копия от образователни книжки за секса сред студентската популация, след като беше установена сексуалният й нагон.

9. Швейцария – още на пръв поглед е явно, че говорим за една доста освободена по отношение на секса страна. С прогресивните си възгледи за легализирането на проституцията, популярността на лицензираните публични домове и либералното отношение към порнографията, очевидно нямаше как швейцарците да не са сред водещите страни в това отношение. При това 20% от тях се определят като „любители на секса на открито“.

8. Испания – страната е отдавна известна със сексуалната си култура (дори и по отношение на еднополовия секс). Славата на най-палавото място в Испания пък е отредена за Барселона.

brazil

7. Малайзия – куриозното тук е, че по принцип Малайзия е консервативна страна и дори сексуалното образование в училищата поражда дискусии. Очевидно обаче местните си наваксват зад „затворените врати“ на общественото мнение.

6. Италия – е, за италианците всичко е казано отдавна. Ще добавим само, че според статистиката 32% от хората над 60-годишна възраст също често практикуват секс.

5. Полша – вероятно сте чували за фестивала „Еротикон“?! Любопитно е, че най-новите секс играчки не просто се продават.. според фактите, се и използват.

4. Китай - при условие, че говорим за най-многобройната нация в света, какво му е изненадващото? През последните осем години само в Пекин са отворени 5000 сексшопа, а над 70 процента от секс играчките в света се произвеждат именно тук.

3. Русия – вече не е мит. Проучване доказа, че най-сексуално активни сред жените в Европа са именно рускините. Точната цифра – средно 12 пъти на месец.

sex greece

2. Бразилия – разюзданите бразилски оргии по различните карнавали, от които дори и режисьор на филми за възрастни би се изчервил, често минават границата на въображението. Статистиката пък доказва, че кариоките са и най-издръжливи в леглото.

1. Гърция – очаквано, тук традициите на страната в секса са още от най-най-древни времена. Колко е вярна цифрата, можем да коментираме, но според изследване от 2012 г. гърците правят секс 164 пъти годишно и практикуват средно 6 различни вариации в спалнята.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)