Остров Сицилия

Топ 10 на най-атрактивните острови за ваканция за 2017 година (част I)

25 август 2017

Август върви към своя залез, а с него и лятото, но пък септември се задава на хоризонта. А по правило това е един от най-хубавите за пътуване месеци – по спокоен от тълпите с туристи и претъпканите курорти, няма ги летните горещини и не на последно място – цените са по-приемливи.
Ето защо ние ви предлагаме да стягате куфарите и да се насочите към някой от 10-те най-атрактивни острова за ваканция през 2017:  

Остров Хвар, Хърватия

Остров Хвар, Хърватия

1. Остров Хвар, Хърватия
Остров Хвар е най-харесвания остров за ваканция за лято 2017, а Хърватия – най-предпочитаната дестинация за сезона. Това е и „Ривиерата на Далматинското крайбрежие“ – с отлични хотели и шикозни барове, а в разгара на сезона тук идват звезди на киното и спорта от световна величина. Остров на забавлението и бурния нощен живот, Хвар определено е отлично място за ваканция.

mykonos

Остров Миконос, Гърция

2. Остров Миконос, Гърция
Белият вулканичен цикладски остров е една истинска приказка от ветрове, синьо и бяло и островитянско настроение. Очарователни пейзажи, атрактивни плажове,  отлични хотели, ресторанти и множество места за забавление – това прави Миконос любима дестинация на милиони туристи. Тя е предпочитано място и на звездите, световно известните  диджеи, модните блогъри и изобщо на всички, които познават изкуството на лятното забавление.

Още по темата: Миконос – топ дестинацията на Лято 2017

Остров Капри, Италия

Остров Капри, Италия

3.  Остров Капри, Италия
Живописният италиански остров от години е известен сред почитателите на лайфстайла и доброто лятно настроение. Невероятни пейзажи, отлични хотели, вкусна кухня и много настроение.

Малдивите

Малдивите

4. Малдивите
Малдивите се превърнаха в изключително предпочитана дестинация в последните години. Уникалната красота и спокойствие на островната група и тази година привлякоха милиони туристи.

Остров Сицилия

Остров Сицилия

5. Остров сицилия, Италия
Южният италиански остров стана особено актуален в последно време. Но това не е случайно – невероятни пейзажи и приказни средиземноморски картини, Таормина и малки типични сицилиански селища с отлични условия за ваканция, вкусна кухня и златно вино – достатъчни основания да класират острова в челни позиции за най-атрактивно място за ваканция през 2017 година.

Още по темата: Таормина – „среща на върха“ на вековете

Очаквайте продължение…

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)