Game of Thrones

Топ 5 сериали, които ще изгледате на един дъх!

07 юни 2019

Черното като катран небе е надвиснало опасно близко до земята. Унищожителна целувка. Пурпурни мълнии раздират небосвода. Талази от дъжд безмилостно се сипят и загиват в миг, щом докоснат повърхността на твърдата земя. Тежкият аромат на мокра пръст и паднали в локвите листа дразнят сетивата. С всеки изминал дъждовен ден, у нас се прокрадва крехкото чувство за тъга по разпилените като песъчинки безгрижни летни дни.

Ако почивката ви от милувките на морските вълни е приключила, летните приключения са останали само неизговорени желания, а дъждът се е превърнал в капан за авантюристичните ви пориви? Не се тревожете! Ние ще ви предложим развлечение от пет сериала, които ще ви помогнат да преодолеете носталгията по вкуса за малинови палачинки и морски изживявания.

1. Game of Thrones

game of thrones1

Ако се чувствате авантюристично настроени и душата ви жадува за приключения, „Игра на тронове“ е подходящият сериал за вас. Сериалът ще ви потопи в екзотичен свят, в който драконите не са само приказка за лека нощ. Това е свят, в който борбата на династиите за власт е изтъкана от кръв, фалшиви усмивки и предателства. Лицето на властта е мимолетно. А въпросът кой ще се възцари на Железния трон ни вълнуваше до последно с отговор, който не се хареса на мнозина…

2. Westworld

westworld

Ако светът за огнедишащи дракони и мистични богове не е по вашия вкус? Ако имате афинитет към фантастиката, науката, а може би и към уестърн културата? Не се притеснявайте! На вашето внимание ние сме подготвили тв шоу, в което технологиите са в своя апогей. Научно – фантастичният уестърн сериал „Западен свят“ ще ви покаже място,  в което технологиите на бъдещето и Дивият запад намират допирни точки във футуристичен увеселителен парк. Това е място, в което най – мрачните ви желания стават реалност. Неспирни приключения, престрелки и забавления. Но дали всичко е така, както изглежда?

3. Doctor Who

dr who

В тази класация няма как да подминем сагата, която остана в сърцата на милиони души по света. Светът на „Доктор Кой“ с всеки един изминал епизод става все по-привлекателен за неговите зрители. Сериалът проследява приключенията на обвития в мистерия Времеви лорд, познат като Доктора, който изследва вселената със своя космически кораб ТАРДИС. Заедно със своите спътници, той се изправя срещу редица врагове, борейки се опазването на мира в вселената. Ридаещи ангели, далеци, сайбърмени. Ще устоите ли на приключението? „Доктор Кой“ ще ви накара да изгледате всеки следващ епизод с притаен дъх и да се оглеждате зад всеки ъгъл за синята телефонна кабина.

4. Mr Robot

mr robot

Ако не сте почитатели на фантастиката, ние сме се подготвили с нещо и за вас. Сериалът „Господин Робот“ ще ви покаже света на младият програмист Елиът Олдерсън, който страда от разтройство на личността, примесено с неистово чувство за справедливост. Вътрешният монолог на главния герой успява да накара зрителите да се почувстват като участник в действието. Ще успее ли Елиът да се пребори с демоните си? Той се присъединява към хакерската група FSociety, чиято главна мисия е да събори най – могъщата корпорация – E Corp.  „Господин Робот“ представя грозната действителност на капиталистическия свят. Ще се присъедините ли към борбата на младия хакер за един по-справедлив свят?

5. Friends

friends

Ако след всичките приключенски сериали, които ви предложихме ви се е замаяла главата и желаете да си починете? Грабнете чашата си с ароматно кафе или сладък чай, не забравяйте и мекото одеяло, и си пуснете „Приятели“. Макар и шоуто да е прекратило своето излъчване преди години, неимоверно остава фаворит в сърцата на зрителите си. Сюжетът проследява живота на шестима приятели, техните взаимоотношения и личностно развитие. „Приятели“ ни представя живота, примесен с радости, смях и разочарования.

Автор: Мария Борисова

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)