Снимка: Edna.bg

Тото, Марги и Мегз фаворити във финала на VIP Brother тази вечер

10 ноември 2017

Тото, Марги, Александра, Мегз и Джулиана ще се борят за титлата “Любима звезда на България“ на финала на VIP Brother тази вечер. Сашка, Енджи и Дани финишираха съответно на осмо, седмо и шесто място и напуснаха шоуто.

Двете дами споделиха пред Ники Кънчев, че ще останат приятелки. Сашка не успя да определи своя фаворит, защото всички са й любимци, а диетоложката посочи Марги Хранова като най-достоен победител. ​Съпругата на Даниел Петканов прие тежко новината за напускането му и не искаше да повярва на случващото се.

Тото и Александра Богданска във VIP Brother

Като основни фаворити за спечелване на шоуто се очертават легендата на българския поп – уникалната изпълнителка Маргарита Хранова, и младият рапър Тото от нашумялата напоследък група СкандаУ. В шоуто той имаше няколко неприятни избухвания, но остава фаворит на младите с оригиналното си чувство за хумор.

Марги също не успя да се опази напълно от скандалите в къщата, но съхрани имиджа си на толерантна и възпитана жена с модерно мислене. Колоритната дизайнерка Мегз също има големи шансове да спечели VIP Brother, тъй като тя се раздаде най-много от всички за шоуто./Dir.bg

VIP Brother 2017 - MEGZ

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)