Консултантът Тошко Савов: „Изумен съм колко много хора в България имат любовници“

20 октомври 2016

Любовта – това усещане, към което всеки се стреми, което движи този свят и което е способно да ни доведе буквално до умопомрачение. Но всъщност любовта е и общуване, език, който учим всеки ден, до края на живота си. И както често става, когато говорим на различни езици, изгубването в превода е почти задължително. Тогава на помощ идват хора като Тошко Савов – консултант и главен обучаващ на служителите в едни от най-големите световни брандове като Saeco, Rainbow и Philips.
Но какво е нужно на един човек, за да може да бъде медиатор и консултант не само на корпоративното поле, а и на полето на ЛЮБОВТА, където нежността и мечтите често се превръщат в буря и бойни викове? Ами…най-вече опит и зрялост.

Израстнал в дом и лишен от социални придобивки и отношения, които повечето от нас приемаме за даденост, Тошко Савов сам извървява пътя до върховете на световните брандове. Един от малкото хора, които въпреки всичко преживяно, продължават да вярват в добрите и искрени взаимоотношения между хората. Магнетичната му личност и заразителния ентусиазъм го правят един от най-автентичните и търсени трейнъри в Германия. Сега той желае да предаде жаждата си за живот и знанията си за успеха на повече хора и в България. Негово лично вярване е, че заедно можем да изградим едно по-добро общество, но може би трябва да започнем именно от… любовта и себе си, разбира се.

репортер: Калина Станева
оператор: Венелин Бакалов
постпродукция: Симеон Симеонов

Вижте този откровен разговор за това колко лесно (а за някои, може би, трудно) е да намерим силата да открием собствените си грешки, да простим чуждите и да продължим напред в едни хармонични отношения с партньора.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)