laverne-cox-1024

Транссексуална актриса се съблече за списание

17 април 2015

Транссексуалната актриса Лаверн Кокс хвърли всичките си дрехи, за да се появи гола на страниците на сп. Allure. Звездата от филма Orange is the New Black се надява да вдъхнови читателите, които видят кадрите.

Кокс беше първата транссексуална представителка на нежния пол, поставена на корицата на сп. „Тайм“ и подредена сред 100-те най-влиятелни личности.

Според нейни откровения първоначално тя не желаела да се снима гола. Но после променила мнението си, след като размислила какво послание ще носят тези снимки.“Прецених, че това ще бъде от особено значение за общностите, които представлявам“, казва Кокс пред списанието. „Гледайки чернокожа транссексуална жена, прегръщаща и обичаща всичко около нея , може да подейства вдъхновяващо и привлекателно и за други приятели“.

Според нея има красота и в неща, които хората оценяват като несъвършени. „Просто исках да бъда щастлива и ако това се хареса на други хора, ще бъде чудесно. Ако пък не, аз пак ще съм щастлива.“

Ангажиментите и признанията на Кокс не спират. Тя беше номинирана за награда Еми за ролята си в сериал, получи множество награди от различни групи хора със странна сексуална ориентация заради защитата от нейна страна на транссексуалната общност. Тя участва и в продукция на Си Би Ес. /БГНЕС

снимка: people.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)