Royal Ascot 2017 - Day 1

Трета сватба в британското кралско семейство

22 септември 2018

През май британското краско семейство отпразнува пищно сватбата на принц Хари и Меган Маркъл. На хоризонта обаче се задава нова кралска сватба. Принцеса Евгения ще се омъжи за предпринимателя Джек Бруксбенк.

До самото тържество има още месец, но поклонниците на монархията вече обсъждат и друга новост, а именно годежът на дъщерята на принц Макъл Кентски, който е братовчед на кралицата. Името на дамата е Лейди Габриел Уиндзър.

британското кралско семейство

В официалното съобщение се казва: „Приннц и принцеса Майкъл Кентски са щастливи да обявят годежът на своята дъщеря – лейди Габриел Уиндзър и господин Томас Кингстън. Предложението е било направено през август на остров Сарк“.

Наистина, Габриела не е толкова известна персона колкото принцеса Евгения, но и за нея има какво да се каже. Като например това, че нейното семество вече успя да предизвика скандал, когато на семейна вечеря с Меган Маркъл, майката на Габриела се е появила с брошка, на която е бил изобразен тъмнокож роб.

британското кралско семейство

Принцеса Майкъл Кентска също така е кръстила своите черни питомни овце на известните афроамерикански тенесистки Серена и Винъс Уилямс. 

Самата Грабриела, не се е забърквала в срамни ситуации. Тя има добро образование и дълги години е работила като журналист.  Тя е освободена от кралски задължения, но понякога се появява на официални мероприятия с кралицата.

британското кралско семейство

До скоро за личния й живот не се знаеше нищо. Нейният избранник е Томас Кингстън – шев на компанията  Devonport Capital.

британското кралско семейство

Любопитното в случая е, че по-рано Томас е бил половинка на сестрата на Кейт Мидълтън – Пипа. 

За това как са се запознали младите, пресата още не успява да научи. Какво пък. В очакване сме и на тази кралска сватба.

Източник: ofigenno.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)