Заповядайте на Третите годишни награди на „Архитектурен магазин“ и телевизия In LIFE!

23 ноември 2017

Третите годишни награди на предаването „Архитектурен магазин“ и In LIFE – Лайфстайл Телевизията на България ще се връчат на официална церемония на 29.11.2017 г. в резиденция ,,Анастасия“- домът на телевизия In LIFE от 19 часа. 

Награди "Архитектурен магазин"

По традиция ще бъдат отличени най – добрите проекти от света на архитектурата, строителството и дизайна. Освен почетни грамоти, наградените ще получат и картини от известния художник Иван Яхнаджиев.

TON_3302

Както и досега, Наградите на „Архитектурен магазин“ са повод да се съберат приятели, да се обменят мисли и идеи в посока на случващото се в областта на архитектурата, строителството и дизайна. За трета поредна година на тържеството ще присъстват представители на гилдията, хора от бизнеса, политиката и най важното – добри приятели на телевизия In LIFE.

IMG_1575

На церемонията ще бъдат отличени проекти и реализирани обекти в следните категории:

1. Иновативен проект
2. Архитектурен комплекс
3. Проект с обществено значение
4. Обществено пространство
5. Запазване на традициите
6. Къща на годината
7. Град на годината
8. Архитектурно събитие на годината

TON_3209
Специални гости на тържеството ще бъдат Пещерските баби от народно читалище „Крюгер Николов“, „Ле Контесе Куатро“, Георги Мархолев от група SUnrize, Яна Овчарова и Ева Георгиева, които ще забавляват гостите.

Заповядайте – очаква ви едно незабравимо преживяване ! Архитектурен магазин – повече от стил – начин на живот – 29. 11. 2017 г. Резиденция Анастасия ! 

IMG_1565

TON_3067

TON_3120

IMG_1548

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)