Трети дерматокозметичен симпозиум

25 март 2017

За трета поредна година в рамките на два дни в София се проведе най – големия в България дерматокозметичен симпозиум, организиран от сп. BEAUTY WOMAN. Събитието се състоя на  24.03 и 25.03 2017 г. в хотел ,, Рамада „. Интересът към форума беше особено голям.

TON_9067

TON_9069

Сред лекторите на симпозиума са д-р Радина Денкова, д-р Росица Денчева, д-р Емил Бърдаров, проф. д-р Мария Балабанова, Bruno Fauche, prof. Pier Antonio BACCI и много други, които запознаха присъстващите с новите технологии и съвременни методи на третирасне на кожата. Специален акцент в програмата бяха темите за здравословното хранене и вредното влияние на замърсяването на въздуха. Особен интерес предизвикаха и лекциите посветени на борбата с целулита и розацеята, както и лазерната епилация.

TON_9087

TON_9185

TON_9070

TON_9171

TON_9139

Като съпътстваща програма на третия дерматокозметичен симпозиум беше организирана експозиционна площ, където бяха представени последно поколение медицинска техника и апаратура, както и висок клас професионална козметика. Нагледно професионалисти демонстрираха своите умения и на практика показваха видимите резултати от тяхната работа. 

TON_9094

TON_9100

TON_9150

TON_9157

Вижте още кадри от събитието на профила ни във Facebook

репортер: Ася Георгиева
оператор: Венелин Бакалов
снимки: Антон Хариев
постпродукция: Симеон Симеонов

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)