Трио „Сопрано“ с нов проект „Иде Коледа“

15 декември 2016

Трио ,, Сопрано “ представиха своя нов проект ,, Иде Коледа “ пред зрителите на In LIFE в навечерието на един от най – хубавите християнски празници.

Красивите и талантливи момичета зарадваха своите почитатели с най – новия си проект ,, Иде Коледа“ педи Коледа и Нова Година. Трите Диви признават, че Коледа е най – чакания и жадуван празник в годишния календар и затова с много любов са направили новата си песен. В откровено интервю пред нашата камера те споделиха мисли и чувства, които ги вълнуват.

Трио ,, Сопрано “ е не само първия дамско оперно трио в България, но и в целия свят. Техните изпълнения са повече от прекрасни и съчетават красотата на най – популярните оперни арии, романтиката на евъргрийните, вечните руски романси, както и незабравимите български песни.

Момичетата са от Пловдив, но не спират да обикалят по турнета и участия и това не ги изморява, а напротив действа им стимулиращо и ги зарежда с нова творческа енергия. Лъчезарни, усмихнати, креативни и много талантливи – това са трио ,, Сопрано „.

репортер: Ася Георгиева
оператор: Венелин Бакалов
постпродукция: Симеон Симеонов

 

 

 

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)