Sad girl with friends

Трите най-завистливи зодии

18 януари 2020

Завистта е хиляди пъти по-страшна от глада, защото това е духовен глад“, казва  Мигел де Унамуно, испански философ. Това чувство е присъщо на много хора, а за българите може смело да се твърди, че е с епидемични размери. Всички зодии в по-големи или по-малки дози са носители на този токсичен вирус, но при някои знаци завистта е доста силно изразена.
Ето кои са трите най-завистливи зодии:
1. Телец
Телецът обожава лукса, обича да притежава красиви и скъпи неща. В продължение на това, Телецът не изпитва много добри чувства, когато другите имат нещо, което той няма. Но силната и градивна страна на зодията преобръща това в лична мотивация. В този смисъл астролозите определят завистта при Телеца като конструктивна и мотивираща.

2. Близнаци
Едно от отрицателните качества на Близнаците е неискреността и двуличието. Те предпочитат да злобеят и завиждат на това, което другите имат, вместо да са доволни и се радват на своите постижения. За тях те никога не са достатъчни. Двуличието пък им помага да са отлични ласкатели, зад което обикновено се крие голяма завист.

3. Скорпион
За Скорпионите не е свойствено да завиждат за материалните неща, но те полудяват от завист от постиженията на другите хора. Скорпионите не обичат успеха на другите и се изпълват с мощни пристъпи на завист към чужди партньори, особено ако те са въплъщение на собствените им мечти. Също така те са склонни да ви „ужилят“, често и несъзнателно, защото това е начина им да наказват другите. .

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)