s10_jackalope_hotel_doot_doot_doot_food_amuse_bouche_storm_clams_tomato_juice_tarragon_oil_smoked_herrinh_roe_photo_sharyn_cairns_yatzer-880x818

Трицветни коктейлни миди

12 август 2019

Една идея за ефектни  и много вкусни  коктейлни хапки с миди. Очевидно те са  храна и за очите, защото цветовия подбор и декорацията наистина си заслужават. Мидите трябва да са обработени на пара, а за почитателите на суровата морска храна – може да се ядат и сурови.
Красотата и микса от вкусове идва от трите различни соса.
Първият сос – зеленият се приготвя от студено пресован зехтин, лимон и няколко капки соев сос.
Вторият сос – червеният е от пюре от чери домати със зехтин и кафява захар, а третият сос – жълтият е от сок от манго, кафява захар  и светъл зехтин.

Още по темата: Миди Вонголе по средиземноморски

Още по темата: 3 тренди парти хапки

Презентацията на снимката е много добра и ако искате да се представите в пълния си блясък – последвайте я! Строшен лед за канапе, черупки, в които се поставят мидите и сосовете и малко чер хайвер за финално докосване, както казват шефовете.
Студено бяло вино и…приятно парти!

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)