57420d061600006400f941e3

Тръмп се сбогува с лукса! Част III – Тръмп Тауър VS Белия дом

21 ноември 2016

Новоизбраният американски президент Доналд Тръмп до вчера си беше само един обикновен милиардер. Е, вярно – много известен, много интересен и много успешен. Но сега вече е и Президент на световната сила и всичко започва да се променя! Тръмп е известен с луксозните си придобивки, които никога не е крил. В серия публикации ще ви разкажем с кои от тях ще трябва да се сбогува поне за времето, през което ще бъде президент на САЩ.

И така:  Първо ще се наложи да замени свръхлуксозният си частен самолет Boeing 757 с Air Force One.
След това ще трябва да замени суперлуксозната си резиденция Мар-а-Лаго със семплата планинска вила Кемп Дейвид, а накрая и емблематичната Тръмп Тауър и невероятния си апартамент с Белия дом. 

People walk in front of the Trump Tower in New York

Емблематичната сграда на милиардера в Ню Йорк, където се намираше и предизборният му щаб, фокусира световното внимание през цялата кампания на Тръмп. В тази сграда се намира и свръх луксозният му апартамент, където той живее.

Donald-Melania-Trump-Manhattan-Penthouse_3-880x586

Donald-Melania-Trump-Manhattan-Penthouse_4

Облян в пищен нео барок, със златни инкрустации по стените, мебелировка в помпозен стил – това е любимото място на Доналд Тръмп и съпругата му Мелания.

cabinet-room-2008-ne

Да, но сега вече те ще трябва да се преместят в Белия дом. В емблематичната „бяла къща“ удобства също не липсват, но интериора няма нищо общо с прочутата пищност от Тръмп Тауър.

687353-001

Дали ще станем свидетели на ремонти в Белия дом или Доналд Тръмп ще трябва да се примири със семплата визия на сградата, предстои да разберем.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)