Туристически тур из София с открит автобус – едно различно изживяване

02 август 2018

Туристическият тур из София с открит автобус наистина е едно различно изживяване. Истинско удоволствие е да се разходиш с него из забележителностите на нашата столица, да се насладиш на красивите гледки и да почувстваш атмосферата.

Автобусът е атракция не само за чужденци, но и за всички гости и жители на София.Той тръгва всеки ден в точно определени часове – 10.30, 12.00 и 13.15 от катедралния храм „Св. Александър Невски“. Цената за възрастен е 20 лв., а за дете 10 лв.,като обиколката на София е с продължителност един час.

City Bus

В автобусите има професионален гид на български, руски, английски, немски, италиански и испански език. Билети могат да се закупуват както на място, така и с предварителна резервация. Маршрутът на рейса минава през Светия Синод, площад ,, Княз Александър Батемберг ‘, Съдебната палата, Руски паметник, Лъвов мост, Руски паметник, НДК, Националния стадион ,, Васил Левски „, Националната библиотека ,, Св. Св. Кирил и Методи “ и мн. др. забележителности, разположени в сърцето на София.

City Bus

Усещането е незабравимо и много приятно. Дори да сте от София и хиляди пъти да сте минавали през тези места, заслужава си да се качите на автобуса и да видите нашия град от високо – красив, магнетичен и различен.

Репортер: Ася Георгиева
Оператор: Иван Цвятков
Фотограф: Михаела Борисова
Постпродукция: Симеон Симеонов

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)