Лашана Линч - агент 007 в Джеймс Бонд

Тъмнокожа жена е агент 007 в новия филм за Джеймс Бонд

17 юли 2019

След като съвсем наскоро „Малката Русалка“ официално потъмня, то сега същата съдба „сполетя“ и най-популярният шпионин в света. Нещо повече – агент 007 не само, че вече е тъмнокож, но дори и смени пола си. Това е британската актриса Лашана Линч, чиято героиня открадва номера на Джеймс Бонд в новия филм от култовата поредица.

Персонажът й Номи е агент на MI6, която следи пенсионирания Бонд (в чиято кожа все пак влиза добре познатият ни Даниъл Крейг), докато негов приятел от ЦРУ се опитва да го наеме за една последна мисия – да спаси отвлечен учен, принуден да участва в измама с генно инженерство. Любопитно е да отбележим, че това е първият път в историята на екшън сагата, в която някой друг, а не Джеймс Бонд носи кодовия номер 007.

Лашана Линч - агент 007 в Джеймс Бонд

Сценаристката Фийби Уолър-Бридж и режисьорът Кари Фукунага явно се опитват да представят ново лице на филма, а доколко ще им се получи, ще разберем след около година.

Очакванията са повишени и заради факта, че в ролята на злодея е новият ни любимец Реми Малек.  А разбира се, отворен остава и въпроса „Възможно ли е да видим в ролята на Бонд тъмнокож актьор или жена, или може би и двете – той остава за по-следващия филм: „Бонд 26”, който наскоро зададе „Дейли Мейл“…

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)