Търсят се приятели на българския мед

24 юни 2014

Дегустации на мед, много подаръци и полезна информация може да се научи на Дните на пчелния мед, които започнаха в столицата. Героят Супер М ще организира игри за децата, ще им разкаже как се прави медът и колко е полезен. Инициативата се организира от Сдружение биологично пчеларство за втора поредна година. Щандове за дегустация и игри ще гостуват по един ден във всеки град и ще бъдат открити в периода 22 юни – 29 юли в София, Варна, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Елена.

IMG_9482

Програмата на събитията от първата кампания беше фокусирана главно към българските пчелари и проблемите и развитието на сектора за производство на мед в страната. Това лято Дните на пчелния мед включват интерактивна програма, която е обърната към широка публика – всички, които искат да научат повече за пчелния мед и желаят да го опитат.

DPP_0004

Инициативата на Сдружение за биологично пчеларство си е поставила за цел да спечели още приятели на пчелния мед. Кампанията може да бъде подкрепена и на страницата във Facebook. Основното послание – „Силата на пчелния мед“, тази година се разшири с мотото „Лъжица мед на ден и силата е с мен!“. Началото на кампанията беше дадено в Княжеската градина (пред Паметника на Съветската Армия) в София.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)