Лазерно шоу на Burj Khalifa за Нова година

Удължиха новогодишното лазерно шоу на Burj Khalifa с повторения до април

04 януари 2019

Едно от най-вълнуващите места, на които можеш да посрещнеш всяка Нова година, безспорно е екзотичният Дубай. А сред най-големите атракции там е специалният празничен спектакъл, включващ неповторимо светлинно и лазерно шоу.

Лазерно шоу в Дубай за Нова година

И тъй като едва ли всичко желаещи са успели да се възползват от тази възможност, сега от компанията строител на най-високата сграда в света – Burj Khalifa обявиха, че то ще продължи до края на март, за да могат да му се насладят повече посетители на страната.

Лазерно шоу в Дубай за Нова година

Е, от Emaar уточниха, че става дума за по-кратка версия на новогодишната гала, която включва лазери и светлини, както и шоуто на известния музикален фонтан, като след 8 януари то ще бъде показвано веднъж дневно между вторник и събота.

Лазерно шоу в Дубай за Нова година

Други две отделни лазерни представления от големия набор от LED представления на Burj Khalifa също ще бъдат показвани върху сградата всяка вечер. Иначе е редно да припомним, че осветяването на фасадата на небостъргача й донесе два допълнителни рекорда за Книгата на Гинес - за най-голяма фасада, осветена с LED, и за най-високата фасада, осветена с LED.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)