Уес Андерсън режисира “Come Together”, филм към празничната кампания H&M Holiday през 2016

29 ноември 2016

H&M с вълнение представя празничния кратък филм “Come Together”, режисиран от Уес Андерсън и с участието на Ейдриън Броуди. Историята се развива във влак, пътуващ в коледния ден през снежен зимен пейзаж, а Броуди е в главната роля на кондуктор.

unnamed (2)

 

„Пътуването в зимния експрес, режисирано от Уес Андерсън, е най-доброто олицетворение на колекцията H&M Holiday, защото нейната основна тема е лежерната и удобна елегантност. Всичко се свежда до комбинирането на различни текстури и материи за постигане на този така желан празничен дух – за специалните поводи и за моментите на удобство с най-близките.“ казва Пернила Волфарт, Главен дизайнер и артистичен директор при H&M.

unnamed (3)

 

Филмът проследява историята на самотните пасажери, които пътуват към дома, за да видят семействата си в празничните дни, но силната зима взима превес над съдбата им.

„Кулминацията във филма е моментът, в който всички са заедно за по чаша горещ шоколад. Това обединяване на напълно непознати във влак е много простичко, но същевременно очарователно послание на духа на празниците. Може би този жест резонира дори още по-силно в моментната световна обстановка. Мисля, че за всеки ще бъде от полза да дари прегръдка на непознат човек.“ коментира актьорът Ейдриън Броуди.

unnamed

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)