landscape-1438875484-kensington-palace

Уилям и Кейт се местят в апартамента на Даяна

30 юни 2016

Въпреки, че принц Уилям и херцогинята на Кеймбридж са прекарали последните три години в кралски имоти в други райони, младото семейство скоро ще живее в двореца Кенсингтън и постоянно ще пребивава в Лондон, съобщава Daily Mail. Всяка крачка на кралската двойка се следи с нетърпение.  Публикациите изобилстват. Клюките не спират. И сякаш все повече асоциации се правят с майката и бащата на Уилям.

princess-diana-office

Говорител на кралската двойка  потвърди, че бившата резиденция на принцеса Даяна ще бъде използвана като място за работа за Уил, Кейт и Хари за техните „официални отговорности и благотворителна дейност.

diana-sitting-room

Те имат две прекрасни нови стаи за прием, които са с големи пространства, лични зони, място за срещи и официални приеми“, казва Ингрид Сеуърд от кралския двор пред Daily Mail. „Една от стаите е гостната, която е с изглед към градината с розите и извън двора и е свързана с трапезарията. Другата стая е с телевизор и хол.“

diana-charles-fireplace

Най-новото преместване предполага, че младите кралските особи ще останат вече в Лондон. Точно както принц Чарлз и принцеса Даяна се преместват в Кенсингтън след сватбата им през 1981 г. Жителите на района още помнят как принцесата е пазаруването в близкия Kensington High Street и посещавала местното кино. Снимките показват едни от най-щастливите им моменти. Лейди Даяна, принцесата на народа, както винаги е безупречна в излъчването си.
diana-william-puzzle
Може да се разбере защо момчетата са искали да се нанесат в част от стаите на двореца. Предполагам, че това е начин на задържат жива у себе си паметта за майка им Даяна“, каза Сеуърд.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)