20200529-jr-post2

Уличен стил: Джулия Робъртс с маска с образа на Барак Обама

29 май 2020

Рестриктивните мерки, причинени от пандемията  коронавирус, постепенно отслабват в различни страни по света. За радост на папараците, известни личности започнаха да напускат къщите си все по-често. Вчера 52-годишната Джулия Робъртс попадна в хрониката на папараците.

Джулия Робертс
Актрисата отиде да пазарува в Malibu Country Mart и за първата публична изява след налагане на мерките избра предпазна маска, с принт демонстриращ политическите й възгледи. Маската бе декорирана с портрет на бившия президент на САЩ Барак Обама.
Джулия Робертс
Робъртс беше сред привържениците на Обама по време на кампаниите и поддържа добри отношения със семейството на бившия президент днес. Подобно на много холивудски звезди, Робъртс осъжда политиките на сегашния президент на САЩ Доналд Тръмп: през 2016 г. тя се изказа в подкрепа на кандидата Хилари Клинтън.
Джулия Робертс
Изглежда актрисата е взела сериозно пандемията: тя се въздържа да се появява на публично място, прекарвайки времето си в вкъщи, гледайки телевизионни предавания. В допълнение, Робъртс публикува в блога си факти за коронавируса, както и съвети как да поддържаме добро настроение при самоизолация.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)