1

Ума Търман, вдъхновена от Фей Дънауей

28 август 2014

Ума Търман стана героиня на новия брой на списание Vs. Magazine и за първи път коментира слуховете за афера с режисьора Куентин Тарантино.

Ума Търман, вдъхновена от Фей Дънауей

Ума Търман, вдъхновена от Фей Дънауей

44-годишната актриса призна:  “Снощи по телефона обсъждахме тези слухове с г-н Тарантино, който каза: „Според пресата, ние сме почти женени!“ И след това започна да се смее истерично. Нашите отношения, като цяло, остават същите, каквито винаги са били. Хората просто се забавляват с тази тема.”

Ума Търман

Ума Търман

Преди няколко месеца, Търман прекрати връзката си с френския бизнесмен Арпад Бюсон. По време на филмовия фестивал в Кан през май Тарантино и Търман бяха изключително близки: съгласно слухове- те са поделяли една и съща вила. Тогава западните медии започнаха да пишат за дългоочакваната нова връзка на звездата от „Kill Bill“ с режисьора.

20140828-umat3

От своя страна, актрисата е много толерантна към журналистите: „Мисля, че медиите са част от кариерата на актьора. Ако ние, артистите, не присъстваме в медиите, то тогава бъдещето ни е под въпрос.”

20140828-umat5

Какви са плановете на Ума? „За известно време, аз бях в едно хаотично състояние и съвсем от скоро започнах да се връщам към работа. Имам бебе, и исках да си вземе почивка. По мое мнение, важно е да умеем да спираме, да анализираме събитията и просто да подишаме.”

Ума Търман

Ума Търман

В допълнение към интервюто Търман участва във фотосесия, пресъздаваща яркия образ на някога популярната американска актриса Фей Дънауей. По наше мнение снимките са повече от превъзходни.

20140828-umat

Снимки: Vs. Magazine

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)