TON_5267

Умберто Капели избра In LIFE TV за премиерата на Capelli Т40 в Созопол

24 юли 2016

Два извънбордови двигателя Mercury, всеки от които по 300 к.с. Корпус, дълъг 12 метра и широк почти 4 метра. Просторна палуба с тераса, подходяща за най-безгрижната и весела компания в открито море. Кабина, в която има спалня, кухненско обзавеждане и баня с тоалетна. Какво му трябва още на човек?

TON_5286

Умберто Капели и Пепа Попова от борда на Capelli T40 на примиерата на яхтата на Яхт Клуб Созопол

Красавицата Capelli T40 се появи през лятото тази година и едно от първите места, където се състоя нейната примиера бе Яхт Клуб Созопол. Още преди примиерата й в Кан, дори.

Умберто Капели в интервю за In LIFE TV от борда на новата яхта Capelli T40, Яхт Клуб Созопол

Умберто Капели в интервю за In LIFE TV от борда на новата яхта Capelli T40, Яхт Клуб Созопол

За дебюта й в Созопол специално пристигна в България и собственикът на компанията сеньор Умберто Капели. И избра телевизия In LIFE, за да отрази премиерата на скоростната и луксозна красавица. 

Нашата чаровна репортерка Пепа Попова имаше удоволствието лично да се разходи в демонстрацията на Capelli Т40, при това в компанията на Умберто Капели. Той дори й повери управлението на яхтата за минути. Пепа, която не е шофьор на кола, остана истински запленена от морското приключение и съвсем скоро ще видите нашия филм и всички подробности за прекрасното събитие.

TON_5298

„Вълнувам се да бъда гост за първи път в България. Нямам търпение да се срещна с любителите на яхтинга. Ние винаги залагаме на високото качество, затова избрахме Яхт Клуб Созопол за представянето на Capelli T40. Той е създаден от хора, които ценят красивия живот и са способни да се наслаждават на времето, споделено с приятели“, каза сеньор Капели.

TON_5224

Едноименната компания е основана през 1974 година. Основоположник е Давидо Капели, който произвеждал малки рибарски лодки. Благодарение на професионализма и бизнес усета му, той започва да произвежда лодки, направени от фибро стъкло. Към бизнеса се присъединява и сина му – Умберто. Фамилният тандем постига значителни пазарни успехи и е лидер в производството на яхти от подобен клас.

TON_5222

Любезен домакин на коктейла, който Умберто Капели даде за примиерата на яхтата бе изисканият азиатски ресторант на марина Яхт Клуб Созопол.

TON_5213

Марина Яхт Клуб Созопол

С много настроение, отбрани гости и лимитирано розе, Капели посрещна българските любители на яхтите и красивия живот. Куп родни бизнес величия се събраха на Яхт Клуба. Вината бяха селектирани от Николай Далаков, а изисканите ястия от шеф Енио Бусет.

Лято. Море. Прекрасни яхти. Ледено розе. Отлична компания. Това е! 

снимки: Антон Хариев

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)