Уникален скандал: Репортерът на „Господари на ефира“ симулирал боя пред камера (Видео)

28 септември 2018

Уникален скандал разтресе „Господари на ефира“. След като близо седмица, обществеността се занимаваше с пребития репортер на предаването във Велико Търново и масово се надигаше в негова защита, нов клип от склада за хранителни стоки в града, където се е развило действието, обърна на 180 градуса хорското мнение.

От видеото става ясно, че „битият“ Димитър Върбанов всъщност не е бил бит, а е симулирал побой пред камерата на оператора с цел реклама на шоуто. Припомняме, че след първоначалната версия, Районната прокуратура във Велико Търново повдигна обвинения в лека телесна повреда срещу посегателите, като дори ги задържа за 72 часа, докато съдът разгледа искането за постоянен арест.

Димитър Върбанов

Димитър Върбанов

В случая се включи и премиерът Бойко Борисов, който призова да се използва цялата строгост на закона, в случай, че има нападение срещу представители на медиите.

След изтичането на любителските кадри от камерата в склада обаче, редица популярни личности се изказаха изключително критично за действията на Върбанов и май единствената въпросителна в този случай е дали и самите „Господари на ефира“ ще си връчат „Златен скункс“ за сериозната издънка…

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)