MG_4570

Уникалните бижута на SSG ще украсят сцената на Sofia Fashion Week

10 септември 2015

Sea Of Silver and Gold e основана през 1991г.и успява да се наложи с високото качество въплътено в елегантност, майсторство и стил. В магазините на SSG освен висококачествени бижута, може да намерите също така и часовници, аксесоари и прибори от злато, сребро и платина с богато разнообразие от различни скъпоценни камъни.

SSG Jewelry е и един от основните вносители на диаманти за България. Фирмата предлага всички размери, шлифовки и цветове. Всички диаманти, предлагани от компанията отговарят на международните изисквания и стандарти.

SO-1884.3

SSG предлага на клиентите си много бижута и часовници от дизайнерски клас, като успешно представлява най-известните марки в световен мащаб. В магазините на Sea of Silver and Gold можете да се потопите в море от разнообразие – Magerit Joyas, Annamaria Cammilli, Stefan Hafner, BARRACA, Cover, Eterna и ICE LINK и много други.

551015_364717713587547_906055488_n

Едно от най-голямите предимства на SSG е, че фирмата разработва индивидуално за всеки клиент бижута-талисмани, които предпазват от негативни въздействия и привличат на позитивни енергии. Това са изразителни, строго индивидуални бутикови бижута, със светци, руни, молитви, монограми. Най-известните и харесвани са гривните за щастие, или така наречените lucky bracelets – гривни с пожелания. Това са ръчно плетени гривни от копринени конци със различни, златни или сребърни елементи.
Благодарение на дългогодишния си опит SSG Jewelry може да изпълни всяко клиентско желание, като проектира и изработва бижута изцяло по идея на клиента.

BEAUTY-WINGED

Sea of Silver and Gold е имала удоволствието през годините да изработва бижута за някои от най-известните бълкарски лица. Сватбените халки на Йоана Буковска, годежните пръстени на Мариана Попова и Жени Калканджиева са изработени именно от SSG. Други звезди, получили бижута с индивидуален дизайн са самата Принцеса Калина, Галена Димова /Мис България-Вселена 2006/, Детелин Далаклиев /световен шампион по бокс/, както и водещата Венета Райкова.

Източник: SFW

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)