Netflix - Нетфликс

Услугата Netflix – вече и в България

07 януари 2016

Американският доставчик на филми и телевизионни програми по интернет Netflix ще разшири присъствието си в 130 нови страни, сред които и България, съобщиха от компанията днес на изложението за потребителска електроника (Consumer Electronics Show) в Лас Вегас. Потребителите в цял свят ще могат да гледат интересуващите ги телевизионни предавания в реално време, без никакво забавяне. Продукцията ще е достъпна на всички устройства, с достъп до интернет.

Един безплатен месец

На новите пазари, както и на вече разработените, ще има възможност за едномесечно безплатно ползване на услугата. След това цената е от 8 евро месечно, за гледане в стандартна резолюция на 1 устройство през 10 евро за 2 екрана до 12 евро за четири устройства в HD формат (тестване на услугата показва, че тя може веднага да се ползва от българските потребители).

При регистрация за безплатен достъп, потребителят трябва да избере какъв пакет иска след това и да остави данни за кредитна карта или Pay pal, през които ще заплаща месечния си абонамент. Според условията той ще бъде предупреден при изтичането на безплатния период и също така може да прекрати ползването, когато пожелае.

Регистриращият се избира на какви устройства от телефон през таблет, умен (smart) телевизор и компютър до X-box или Apple tv ще гледа Netflix. Посочва и три филма или серила, които харесва, за да може услугата да му предлага подобни на тях. Иначе селекцията на филми, сериали и други тв програми е е по жанрове, видове, собствени и продукции на други студиа, както и кое е най-новото. Има отделена секция за деца, а всеки може да добави още четири потребителя, които да гледат през регистрирания профил.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)