Деси Цонева

„Усмивката“ на In Life Деси Цонева: Тайната е просто да обичаш работата си!

15 септември 2015

Вечно усмихнатата и неповторима звезда от екипа на In LIFE TV Деси Цонева съвсем очаквано е във фокуса на интереса за много български медии. От една страна, заради популярния си произход (дъщеря е на добре познатото на широката общественост артистично и журналистическо семейство Цоневи), от друга – и заради неповторимия си и неподражаем стил на работа, на който можете да се насладите във всичките й репортажи в In LIFE TV.

„Нещата се получават, защото обичам работата си“, признава тя в най-новото си интервю за SocialEvo.net (онлайн маркетинг медия, насочена към всички хора, занимаващи се с мобилни технологии, SEO, реклама и социални мрежи в България). „По принцип имам много цели, но най-вече развитие в сферата, в която вече работя – телевизията“.

Деси с именития си баща, телевизионния журналист Митко Цонев.

От поколение на поколение! Деси в компанията на именития си баща, телевизионния журналист Митко Цонев и главния редактор на In Life Марио Трифонов.

Деси не крие, че и за нея, както и за повечето представители на по-младите поколения у нас, бъдещето на медиите е именно в онлайн пространството, което постепенно измества всякаква друга конкуренция от пазара.

„Факт, бъдещето на телевизията е в Online TV. Много от големите имена вече се усетиха и започнаха да развиват именно интерактивността си. Свободата в content-а е несравнима с кабелните телевизии. Точно по тази причина съм толкова мотивирана да работя в In Life, тъй като смятам, че сме страхотен екип, който с всеки изминал ден става все по-добър и успешен и логично допринася за това да сме лидери на пазара в нашата сфера“.

За финал, чаровната журналистка, къде на шега, къде не, завършва с думите „Определено предпочитам да съм пред обектива на камерата. Нали трябва да виждате колко съм хубава и усмихната“.

Цялото интервю можете да прочетете ТУК!

Снимки: In Life

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)