Женени от пръв поглед

Участници ще съдят шоуто „Женени от пръв поглед“

15 юни 2019

Очакванията за чудо в предаването „Женени от пръв поглед“ не се изпълниха и във втория му сезон. Риалитито, което събира непознати и ги задомява, се оказа пълен провал. В него, вместо с първа среща, двойките, които не знаят дори имената си, започват връзката си по възможно най-нетрадиционния начин – в гражданското.

Въпреки че първият сезон през пролетта на 2015 г. претърпя пълно фиаско, през март тази година продуцентите на българската версия на риалити шоуто „Married at first sight“ стартираха още един сезон. И отново брачните специалисти удариха на камък с избора си. От 7 младоженци, които участваха в двата сезона на предаването, нито една двойка не е останала заедно, научи „Уикенд“.

Според източници от кухнята му, смелчаците да сключат брак с абсолютно непознат човек пред камерите на Нова телевизия били изключително малко. На кастингите брачните специалисти се оказали пред мисия невъзможна да изберат подходящите един за друг хора сред малцината записали се. След като установили, че трудно ще намерят съвместими двойки, те наблегнали на сеира и високия рейтинг.

Женени от пръв поглед

Независимо от усилията на екипа от социолози, психолози и един астролог, семействата и в двата сезона предпочели да се разделят след края на предаването. По договор никой от участниците нямал право да откаже да се бракува. В противен случай дължал тлъсти неустойки, затова всички младоженци си казали „да“. Когато заживели заедно обаче, настъпил пълен кошмар за тях.

Източници на „Уикенд“ разкриха, че част от участниците вече са се консултирали с адвокати и подготвят съдебна битка срещу продуцентите заради уронване на престижа им в шоуто. Вече дори имало заведени две дела срещу шоуто, което по всичко личи, че едва ли ще има трети сезон.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)