20200120-dash-post

Ушанки и кокошници на руското парти на Даша Жукова и Ставрос Ниарчос

20 януари 2020

Сватбата на 38-годишната Даша Жукова и 34-годишния Ставрос Ниарчос стана една от основните теми на изминалия уикенд. Въпреки, че мрежата получи само една снимка на булката и младоженеца, роклята на Даша беше активно обсъждана. Затворената рокля с шлейф е специално създадена за Жукова в студиото на модна къща Валентино. В коментарите мнозина я намират за „благородна“ и „кралска“.

Даша Жукова и Ставрос Ниархос
Въпреки това, сега е време да обсъдим тоалетите на гостите – те споделиха снимки в социалните мрежи много по-охотно от самата булка. В рамките на честването на тържественото събитие, което се проведе в Сейнт Мориц, Швейцария, се проведе тематично руско парти. Ушанки, кокошншцш (традиционна руска женска тиара от плат за главата, бел.ред), славянски шевици… ВИП гостите до един решиха да зарадват младоженците и да се забавляват. И така – ето как спазиха дрес кода част от гостите: 
Эди Паркер

Еди Паркър


Принцеса Катрин от Хановер също бе гост на вечерта

Эванджело Бусис, Стелла Максвелл и Питер Дандас

Дизайнерът Петер Дундас реши да покаже по-дълбоките си познания за историята на костюма и се облече в модерна интерпретация на славянската шевица, но Дерек Бласберг не се срамува и предпочете твърдо болярско палто пред селските дрехи.

Эванджело Бусис и Питер Дандас

Бусис и Петер Дундас

Дерек Бласберг и Ник Браун

Дерек Бласберг и Ник Браун

Джованна Батталья Энгельберт

Съвременен прочит по темата предложи Джована Баталя Енгелберт като се облече в Moncler.

Принц Павел Греческий, кронпринцесса Мари-Шанталь, принцесса Мария-Олимпия, Эрнст Август V Брауншвейгский и принцесса Екатерина

Принц Павел Гръцки, неговата съпруга Мари-Шантал, тяхната дъщеря принцеса Мария-Олимпия, принц Ернст Август V Хановерски  и съпругата му определено бяха сред най-ревностно спазилите дрес кода на вечерта.

Табита Симмонс

Табита Симонс

Табита Симмонс
Джейми Мизрахи

Джейми Мизрахи

Диана фон Фюрстенберг

Диана фон Фюрстенберг

spletnik.ru

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)