Royal Castle Hotel & SPA в Елените (Видео)

22 юли 2016

Royal Castle Hotel & SPA в Елените.

ARHITEKTUREN MAGAZIN - HOTEL V ELENITE STOP 01

Днес в „Архитектурен магазин“ ви представяме един разкошен хотел на Елените, разположен на планински хълм на брега на морето - красноречиво доказателство, че фантазията не познава граници за красотата. Невероятна комбинация между море и планина, съчетана с естествена зеленина и прекрасен ландшафт. Алея свързва всички обекти на комплекса с финия пясък на плажа, дълъг около един километър и чистата морска вода.

Хотелът Роял Касъл е проектиран, така че да задоволи и най-изисканите вкусове и предлага изключителен комфорт на обитаване.

ARHITEKTUREN MAGAZIN - HOTEL V ELENITE STOP 03

ARHITEKTUREN MAGAZIN - HOTEL V ELENITE STOP 05

От него се открива прекрасна панорама към морския залив и е с впечатляваща архитектура. Прецизирани са всички детайли в екстериорно и интериорно отношение. Удобствата включват частен плаж, открити басейни и спа център.
Интериорът на представителните части е не само впечатляващ и респектиращ, но и твърде пищен, далеч от идеята за аскетичност.

ARHITEKTUREN MAGAZIN - HOTEL V ELENITE STOP 04

Еклектиката в архитектурното изграждане е издигната на пиедестал. Умишлено е търсено изобилие в детайлите и орнаментите. Още от пръв поглед се усеща умишлена демонстрация на лукс от най-висока класа.
По отношение на избора на обзавеждане, осветителни тела и аксесоари – съвсем явно е – не са пестени средства. Подбрани са дизайнерски образци, съчетани по оригинален начин, хармонично свързани помежду си. Отделните кътове във фоайетата са сравнително самостоятелно изградени, но изграждат единен композиционен ансамбъл. нещата, които могат да бъдат забелязани не могат да се възприемат от пръв поглед. Трябва време не само да ги разгледаме, но и да ги асимилираме.
Стаите също са пищно декорирани, те са просторни и светли. и тук особено много се държи на акцентите, които допълват интериорното решение и създават цялостна картина.

ARHITEKTUREN MAGAZIN - HOTEL V ELENITE STOP 06

Насладете се на това чудно място, което не само ни доставя естетическа наслада и е удоволствие за всички сетива, но и е поредното доказателство, че фантазията няма граници за красотата.

ARHITEKTUREN MAGAZIN - HOTEL V ELENITE STOP 07

репортер: Ася Георгиева
оператор: Мартин Илков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)