Филе лаврак в пергамент с Бети Методиева, Епизод 8, „Кухня в рая“

07 октомври 2016

Добре дошли в Епизод 8 на новото, модерно, стилно и различно кулинарно шоу в родния телевизонен ефир – „Кухня в рая“.

Кухня в рая

То е продукт на уникалното сътрудничество на In LIFE TV  с най-добрия средиземноморски ресторант у нас – Порто Малтезе и най-добрият МОЛ в България – Парадайз. А в РАЯ всичко е красиво – и ресторанта, и кухнята, и водещата, и шефът, и мястото… че дори и специалният ни гост в новия епизод – чаровната Елизабет Методиева, която наричаме просто Бети.

TON_7422

И говорейки за красота, е редно да уточним, че преди броени месеци тя се справи с конкуренцията на близо 300 българки, за да триумфира с титлата Lady Bulgaria, което е повече от явно доказателство за страхотната й визия. Това обаче съвсем не е всичко, с което Бети може да се похвали – тя е добре позната и с „острото си перо“, което често описва в дълбочината светските събития у нас, тъй като успоредно с останалите си ангажименти, се изявява и като журналист във вестник „Телеграф“.

TON_7382 TON_7370 TON_7356

Днес обаче, ще се изправи пред съвсем различен тест, който ще постави на изпитания кулинарните й умения – да приготви под зоркото око на шеф Милош и в компанията на чаровната ни водеща Алекс, филе лаврак в пергамент. Как ще се справи? Ще разберете, след като се насладите на днешния епизод на различното кулинарно шоу – „Кухня в рая“.

TON_7338

Досега в предаването имахте удоволствието да видите:
Миски в Кухнята – как две Мисис България готвят в лицето на Ради Орцева и чаровната ни водеща Алекс Милтенова;
Епизод 2 бе нежен и прекрасен, каквато бе и нашата гостенка – Теди Кацарова;
Епизод 3 бе доста страшен, да не кажем направо криминален, защото се размятаха здраво ножове, а и госта ни беше доста страшничък – Гущера…;
В Епизод 4 тъкмо да се успокои положението…и кухнята ни от райска стана дяволска, но с помощта на Ива Екимова всичко се подреди;
Епизод 5 бе удоволствие и забавление с чаровната актриса, стилистка и дизайнерка Елена Алекси , Епизод 6 ни представи нов  забавен гост в лицето на певицата Веси Бонева. А последният ни 6 епизод ни срещна с чаровния поп изпълнител Владо Димов.
Ако сте пропуснали – вижте в прикачените линкове!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)