20160826-sous-vide-salmon-46-thumb-1500xauto-433927

Филе от сьомга с мед и горчица

16 март 2017

Необходими продукти:
4 парчета филе от сьомга

За заливката:
2 с.л. мед
2 с.л. джиджонска горчица
сок от един лимон
1-2 с.л. зехтин
3-4 скилидки чесън
копър, сол, черен пипер на вкус

Още по темата: Талиатели със сьомга и доматен сос

Начин на приготвяне:
В подходящ съд разбъркайте изброените продукти за заливката до получаването на хомогенна смес. След това в тефлонова тавичка подредете филето и го залейте обилно с получената смес. В предварително загрята на 150-160 градуса фурна, печете с фолио за около 10 минути. Махнете фолиото и запечете още 5 минути.

снимка: seriouseats.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)