Филе от Тилапия по „приятелски“ с топ гримьора Христина Христова

21 март 2018

В днешното предаване приготвяме вкусно филе от Тилапия с топ гримьора Христина Христова.  Освен много красива, талантлива и успяла в професията си дама, днешната гостенка е особено специална за водещата на предаването – Алекс.

IMG_7549

 

Христина е нейната най-близка приятелка и човекът на който в голяма степен се дължи перфектният и външен вид. Магьосница с четките и цветовете, много позитивна и забавна, но съвсем не, на „Ти“ с кулинарията, както сама си признава.

Дали борбената дама ще се справи със задачите на Шеф Милош и дали ще успее за първи път да приготви храна на приятелката си ще разберете гледайки ни.

IMG_7581

 

А ние ви обещаваме много емоции, забавни моменти и разбира се куп полезни съвети, относно най-новите тенденции в грима. Кое винаги ще бъде подходящо и кое трябва да избягвате нанасяйки грим сами, какви са най-големите гафове и най-често допусканите грешки. Как да изчислим колко точно е 60% изпечена риба, как се спасява отвлечена в кухнята приятелка и какво място имат в предаването две котки.

IMG_7563

Обещахме ви вкусна храна и позитивни емоции, а „Кухня в рая“ винаги спазва обещаното!
Приятно гледане!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)