unnamed (5)

Филип Плейн строи огромно имение в Лос Анджелис

21 май 2017

Родната интериорна дизайнерка – Николета Кръстева, която анализира домовете на световните звезди, разкри, че „династията“, както най-известният моден гуро – Филип Плейн, лично обожава да нарича имуществото си, се разраства и на още цели 3,6 акра. Новият палат на милионера е в района BelAir, Лос Анджелис.
„За сега виждаме само колко мащабно се очертава да бъде то. Предвид денивелацията на имота предполагам, че ще ни изненада с доста атрактивна архитектура, а за интериора, няма съмнение, че ще бъде нещо грандиозно“, твърди професионалистката в интериорния дизайн.
На този етап той има луксозен апартамент в Манхатан, но ето че поредната му мечта е на път да се сбъдне.

Още по темата: Тайната на успеха и мечтите на Филип Плейн. Откриване на бутика в София.

Филип Плейн пред микрофона на In LIFE TV при пристигането си в България за откриване на бутика си в София

Филип Плейн пред микрофона на In LIFE TV при пристигането си в България за откриване на бутика си в София

Изключително изисканата и същевременно модерна е обстановка и в имението му, намиращо се на полуострова Saint-Jean-Cap-Ferra, най-красивото място в южна Франция. На около 5 км. от Монако, невероятна природа, романтични пейзажи и много впечатляващи имоти. „А аз съм горда, че моята кариера започна там, като асистент на архитект Манон Амирканиан и едно от именията в съседство на това на Филип Плейн, до известна степен е и мое дело“, споделя Николета Кръстева.
unnamed (7)
Тя прави анализ и на дизайна в магазинната му мрежа, а „всички те се отличават с черния мрамор, който е негов символ, красив, стилен, луксозен. Магазините са основно монохромни, понякога прекалено студени, но стилни. Новите му спортни бутици, към бранда Plein Sport,  са с по-груба и индустриална визия, което е нормално предвид продаваните там артикули“, прави заключение колежката му в интериорния бранш.
Според самия Плейн, ежеседмично се откриват по 3 нови магазина в различна точка на света, като до края на годината ще има над 200 бутика на трите му марки: Philipp Plein, Plein Sport, Billioner.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)