991-ratio-hamburg

Филхармонията на Елба посрещна лидерите на Г-20

08 юли 2017

Концертът на филхармонията на Хамбург за лидерите на страните от Г-20, чиято годишна среща на върха се провежда в северния германски град, бе забавен, предаде ДПА. Емблематичната сграда, която бе открита през декември, миналата година се счита за едно от най-красивите достижения на съвременната архитектура и прие лидерите в невероятната си зала, за 2100 зрители.

Филхармонията на Елба – новият символ на Хамбург

Филхармонията на Елба – новият символ на Хамбург

Още по темата: Филхармонията на Елба – новият символ на Хамбург

ХАМБУРГ

Причината за закъснението на концерта бе първата среща между президентите на САЩ и Русия, Доналд Тръмп и Владимир Путин, която продължи с около час и половина повече от предвиденото. Но все пак, постигнатия резултат от нея - за прекратяване на огъня в Югозападна Сирия, което ще влезе в сила в неделя, си заслужаваше!

Още по темата: Русия и САЩ спират огъня в Югозападна Сирия в неделя

ХАМБУРГ

Ръководителите на Г-20 бяха посрещнати в новата концертна зала в северния германски град, Елбафилхармони, която бе открита през януари, от нейния директор Кристоф Либен-Зойтер. 991-ratio-hamburg (2)
ХАМБУРГ

Лидерите от Голямата двадесеторка, включително германският канцлер Ангела Меркел и американският президент Доналд Тръмп, пристигнаха в залата въпреки съпътстваните от насилие протести срещу срещата. Хиляди демонстранти се опитаха да препречат пътя към Елбфилхармони. Полицията се опита да разпръсне протестиращите със сълзотворен газ.
ХАМБУРГ

снимки: БГНЕС

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)