Финалът на Game of Thrones: 6 епизода с дължина 7 часа и половина

27 януари 2019

„За последно като за последно“ – точно така можем да обобщим предстоящия осми финален сезон на култовата фентъзи сага Game of Thrones. Макар да се състои от едва 6 епизода, той ще е с времетраене достатъчно, за да задоволи и най-запалените фенове. Първите два ще са с по един час, следващите четири – по час и двайсет, информира списание Premier.

Game of Thrones 8

Oт HBO тепърва предстои официално да потвърдят новината, но пък за сметка на това е категорично ясно, че ни предстои да гледаме най-дългата и епична битка в телевизионната история – цели два часа и четиредесет минути ще са посветени на сблъсъка между мъртвите (Белите бродници) и живите в Зимен хребет, между трети и четвърти епизод.

Заснемането й е отнело 55 дни и нощи, така че със сигурност ни очаква нещо колосално.  Иначе вече се появи и първият тийзър на Game of Thrones 8, но кадрите, които можем да видим от него, са по-малко от десет секунди – очевидно, за да има безброй тълкувания и да се поддържа интересът.

Game of Thrones 8

Едни смятат, че Нощният Крал всъщност е Бран, други че истинският Нощен Крал е погребан в Криптата и тепърва ще се появи, за да води мъртвите. Е, официалното завръщане на Джон Сноу и компания е на 14 април, така че дотогава има по-малко от три месеца. Ако пък ви се струват много, ще се стараем да ви запознаваме с всичко най-любопитно около сагата преди премиерната дата…

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)