Real Madrid CF v Real CD Espanyol - La Liga

Фирмата на Роналдо проучва Минералните бани в Хасково за инвестиции

17 февруари 2018

Кристиано Роналдо проучва Минерални бани за инвестиции, похвалиха се от община Минерални бани пред Haskovo.info. На Международното туристическо изложение EMITT`2018 в Истанбул представители на компанията Pestana са проявили интерес към малката родопска община, известна с минералните си извори, които са равни по качество на водата с тези в Карлови Вари.

През последните години португалската суперзвезда жъне успехи на бизнес фронта. Компанията Pestana, която управлява хотелите, принадлежащи на играча на “лос галактикос”, обяви откриването на нов такъв в един от най-големите градове в Мароко – Маракеш. Сградата ще отвори врати за гости през следващата година, а през тази се планира рязането на лентата на нови хотели в Мадрид и Ню Йорк.

Съвместният бранд Pestana CR7 започва много успешно, а след отварянето на първите два хотела, собственост на Роналдо – в Мадейра и Лисабон, туроператорите отчитат туристически бум.

Bижте още: Добре дошли в хотела на Кристиано Роналдо

Кристиано последва примера на други звезди от спорта, които инвестират в хотелиерския бизнес, като Анди Мъри, Гари Невил и Райън Гигс. Амбициите на португалеца обаче са за пробив на световния пазар, а не само на местно ниво.

През следващите две години семейната компания Pestana, която притежава 90 хотела, планира да отвори още 20 (с тези на Кристиано). Инвестицията се очаква да възлезе на около четвърт милиард евро. Това не е нещо ново за националния курорт.

Преди десетина година Христо Стоичков също имаше идея да инвестира в база за подготовка и възстановяване на млади футболисти, но идеята му не получи шанс и той впоследствие я реализира в Етрополе. Надяваме се този път да не пропуснем своя шанс, каза кметът на община Минерални бани Мюмюн Искендер.

снимка: locus-publishing.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)