Флотилия от дронове представи новата корица на TIME (видео)

05 юни 2018

Флотилия от универсални дронове помогна да се създаде покритие за списание за TIME като част от неговия специален брой, посветен на темата за безпилотните летателни апарати. Да си припомним, че преди няколко месеца модния бранд Долче и Габана също представи колекцията си с помощта на дронове.

time-magazine-cover-designboom-01

Още по темата: Ангели и дронове на ревюто на Долче и Габана в Милано (видео)

Екипът на Intel работи в тясно сътрудничество със списанието, за да възпроизведе емблематичния му шрифт и червена рамка с почти 1000 летящи предмети. Те се появиха над небето на Калифорния в началото на миналия месец.

Още по темата: Летищен терминал за дронове

Точно 958 автоматично управляеми дрона бяха програмирани да светят в червено, за да възпроизведат цвета, който използва списание TIME. Заедно с въздушните киносистеми на Астра и Л. А. дронове, екипът внимателно преброи и подреди електронно  поставянето на всеки един летателен уред в общата рамка и надпис,  преди да ги изпрати на полет в нощното небе. Всъщност, това е едно от най-големите и ефектни шоу представления с дронове, произведени някога в Съединените щати.
Тематичното издание на TIME 
празнува специалния брой на списанията за дронове, който подчертава монументалното въздействие и влияние на технологията през последните години.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)