Clooneys-Donate-Immigrants-880x586

Фондация Клуни предлага вечеря в семейната вила Олеандра на езерото Комо

02 юни 2019

Ако сте търсачи на незабравимо изживяване, ето че семейство Клуни имат идея за вас! Американският актьор и режисьор и съпруг на адвокатката и правозащитничка Амал Клуни, обявява на търг вечеря в семейната вила в Лальо, на брега на езерото Комо, в  Северна Италия, пишат италианските издания.

Още по темата: На гости във великолепната средиземноморска Villa Oleandra на Джордж Клуни

como_villaoleandra_02

Поканата отправя самият Клуни във видеоклип, в който скромно се представя като половинката на по-известната от него Амал, която представя като по-атрактивния елемент в тяхната двойка.

 

Вечерята във вила Олеандра на езерото Комо ще бъде в средата на юли. Поканена ще бъде една двойка. Гостите на Клуни ще получат и двупосочен самолетен билет и настаняване в хотел с 4 звезди. За целта всеки заинтересован трябва да кандидатства в платформата Omaze, предназначена за събиране на средства. Там кандидатите за вечерята със семейство Клуни могат да дарят от 10 до 5000 долара, дори и повече.

2006-06-14_Villa_Clooney_in_Laglio-880x585

На вечерята ще бъдат сервирани традиционни италиански блюда и напитки. Средствата от даренията пък ще отидат за фондацията на семейство Клуни, която се бори срещу нарушаването на човешките права по света.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)