fc

Фотошоп vs класика

29 октомври 2018

Замисляли ли сте се някога как биха изглеждали моделите от класическите произведения на изкуството, ако трябваше да украсяват днешните корици на лъскавите мъжки списания? Предлагаме ви този своеобразен експеримент, заедно с вероятните забележки на арт директора на изданието, върху чиито страници те ще се появят…

Е, не! Как може да намерят такива? И двете са голямото зле, ама някак трябва да се справим, че утре влизаме в печатница, а корицата пак ще е готова в последния момент… Хващайте се на работа, защото искам:

4102809

1. Нужен е сексуален загар на кожата, защото в момента е направо зелена. Ръцете и телата трябва да отслабнат  някак, направете им талии. Нямат шии, а също така са с двойни бради – поправете им ги. Гърдите да се подчертаят, напомпат и оформят!

2. Изтънете им краката и им махнете паласките, че не знам вече какво ще направя на този художник ако го видя…

3. Искам изразителност в очите!

4. Моля ви – приберете задника на тази вляво, че направо аз мога да се скрия в него, а също така изпънете коремите и на двете мацки!

4102814

Тази е по-добра от онези, която бяха избрали за миналия брой! Ама художникът пак си е оставил ръцете… Ще падне работа, колеги… Забележките ми са:

4102799

1.Цветът на кожата да се направи по-естествен, че така изглежда като болна от анемия! Да се почисти лицето и да се удължи шията. Очите и устните да се направят по-ярки, по-контрастни и по-секси!

2.Тялото да стане по-слабо, ръката също да се изтъни. Няма талия, да й се направи! Дрехата е безобразна – изгладете я, в гривната няма блясък, сложете повечко, че рекламодателят пак ще се тръшка, че не е акцентирано върху нея!

3. Целият фон да стане по-контрастен, уберете и мръсотията около модела!

4. Какви са тези жени, братче? Не са ли чували за кола маска, кремове за депилация, самобръсначки? Не си е обезкосмила ръката – ще се наложи, момчета, и да й я обръснете!

5. И каква е тази стилистка? Какви са тези боклуци на преден план? Пуснете им малко светлина, че така са като от битака на „Илиянци“!

4102804

Леле, БоШке! Тук нямам думи! Този художник отново си е набутал някакви свои протежета…  Пак ще трябва да задминаваме д-р Енчев! Досега се справяхте, момчета, ама с тези не знам как ще ви се получи… Успех и чакам кадъра, че затваряме броя, а главният редактор както обикновено е бесен… И така:

4102806

1. За сексуалния загар на кожата е ясно, няма защо да ви го напомням! Че са толкова бледи в момента сякаш никога не са помирисвали слънце, ама както изглеждат, е ясно, че то само е бягало от тях…

2. Да им се повдигнат гърдите и задниците, направете им талии и им разгладете кожите, че направо се набръчквам аз, като ги гледам такива…

3. Махнете им двойните брадички и целулита! Оправете и им колената! И свалете поне по 20 килограма от всяка!

4. И оправете тези воали по тях, че са като прането на баба ми!

4102808

текст: Марио Трифонов
снимки: yaplakal.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)