Франки Мюниц от Малкълм

Франки Мюниц от „Малкълм“ – живот като на кино

08 декември 2018

Мнозина от нас си спомнят с усмивка за един от най-приятните ситкоми в родния ефир – „Малкълм“. Поредицата предизвикваше приятни усещания в милиони телемани, а главният актьор в нея – Франки Мюниц, който изпълняваше ролята на едноименния герой, се бе превърнал в абсолютна звезда.

Истинският живот на чаровника обаче също напомня на филм, но не в комедийния, а в драматичния жанр. Наскоро той се сгоди за дългогодишната си приятелка Пейдж Прайс, която в анонсиращо сватбата съобщение го нарече „мъжа на мечтите си“. А Франки наистина е преживял доста – на 32 години зад гърба си има девет преживени сътресения на мозъка и няколко мини инсулта, заради които има сериозни проблеми с паметта.

Франки Мюниц от Малкълм

Първият от тях беше още преди 6 години, като след него Мюниц призна, че не помни участието си в „Малкълм“. През 2018 година ситуацията е още по-стресираща – той забравя голяма част от моментите във връзката си с Пейдж и затова си води дневник, който често препрочита.

Въпреки това актьорът, който в момента е отдаден на страстта си към високите скорости и често се изявява като автомобилен състезател, твърди, че не спира да живее, така както иска. А годеницата му е плътно до него, подкрепяйки го във всяко начинание.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)