Роки

Хайде на кино! YouTube пусна безплатно холивудски филми

25 ноември 2018

В ерата на дигиталните технологии, се оказва, че да си киноман, не е никак лошо. Преди броени дни най-популярният видео портал YouTube пусна селекция от холивудски заглавия, които всеки потребител може да гледа абсолютно безплатно.

Единственото неприятно е, че ще трябва да се съобразяваш и с досадните реклами, но както обичаме да цитираме мъдро у нас, „няма пълно щастие“. Това е поредната стъпка на YouTube във вече обявената стрийминг посока, в която създателите се опитват да разширят бизнеса си, като доскоро ценителите можеха да наемат или купят дигитално копие на любимите си филми там, а вече и да гледат.

Терминатор

Разбира се, трябва да отбележим, че селекцията не е от най-солидните – заглавията са по-малко от 100, като голяма част от тях не са и т.н. класики, но пък в нея са такива филми като „Терминатор“ от 1984 година на Джеймс Камерън, „Професия Блондинка“ с Рийз Уидърспуун, всички части от култовата поредица „Роки“ със Силвестър Сталоун и др.

Създателите вече обявиха, че тепърва ще разширяват каталога, така че с времето той да стане действително впечатляващ, а дотогава нищо не пречи да „хвърлите едно око“ на списъка – току-виж се окаже, че любимият ви филм също е там…

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)