Хайде на цирк!

07 октомври 2015

Българският Национален Цирк София се завърна след 8-месечно турне в Турция където представи грандиозно международно шоу в най-големия увеселителен парк на град Истанбул – „Виаленд“. У нас циркът разпъна шапитото си първо в столицата, на най-новата циркова площадка срещу централна ЖП гара. Тържествената премиера е на 9 октомври 2015 от 19 часа. До края на месеца спектаклите ще са в сряда , четвъртък и петък от 19 часа а в събота и неделя от 11 и 16 часа .

Изненадите и тази година ще са много – за първи път, след 25 години, у нас под купола на Българския Национален Цирк „София“ гостуват звездите на унгарския държавен цирк „Будапеща“. В спектакъла на унгарските гости публиката ще може да види още акробатика на коне, екзотичен номер с алигатори, крокодили, питони и игуани, дресирани лами, фокуси, жонгльорство и всички останали жанрове на класическия цирк. Смехът е поверен на легендарния български клоун Фери и унгарския му колега Марци.

Часове преди премиерата Кристиян - една от унгарските циркови топ-сензации, направи уникално демонстративно шоу за журналистите: той премина необезопасен по тънко стоманено въже на 15 метра над земята от външната страна на купола. Именно този номер ще имате възможността да видите в репортажа ни.

Драго Драганов ни разказа за програмата, която цирка ще ни предложи през есента, като ни издаде и някои тайни… Част от нея са и отровни паяци…. Ще видите и моите “ интервюта“ с част от животинския цирков свят…

Нека магията на цирка ви омая както омагьоса и мен… И заповядайте на манежа!

репортер: Деси Цонева
оператор: Кунчо Поляшки
постродукция: Деян Дяков

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)