5e_w2v0fp

Хекимян: Искам 3 деца от Василена

10 февруари 2017

Журналистът Антон Хекимян призна, че вече е готов да стане баща и много иска приятелката му Василена да го дари с наследници.
„Сигурен съм, че тя ще бъде най-грижовната майка. Предупредил съм я, че искам поне три деца. А тя знае, че не се шегувам. Василена е от жените, които смятат, че трябва да родят първото си дете преди да станат на 30 години. Сега ще навърши 27, аз – 33, малко време има още”, казва с усмивка Хекимян пред „Love style”.

„Да имаш дете те вкарва в особен режим. Виждал съм го с появата на племенниците ми Ивайла и Зорница. Те промениха дори и моето усещане и нагласа към живота. Да имаш дете не е справяне – това е любов. Готов съм за това, но е Божа работа”, допълва водещият.

5e_ap2v16

Той обаче все още не е предлагал брак на Василена.

„Сватбата трябва да е уникална – от рано сутринта до рано на следващата сутрин. Често се шегуваме каква би била. Аз определено искам голяма, с много хора. Представям си ни дори в народни носии, като във „Време разделно”. Василена предпочита скромна церемония на брега на морето. За да няма недоволни – сватбата трябва да е поне три дни…”, казва Хекимян.

5e_vd5517

С приятелката му делят едни дом повече от година. Той е категоричен, че двамата никога не са били разделени, напук на слуховете.

„От момента, в който се събрахме през 2013-а, не сме се разделяли. Никога. Дори не сме се карали сериозно. Знам, че съм по-тежък характер, но тя е търпелива. А и аз се старая”, признава Антон.

снимка: Официална фейсбук страница

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)